Bramfalk Massage SPA Friskvård, Linköping

Bekräftad listning, uppdaterad den den 29 oktober 2019

Profil

Jag heter Susanne Bramfalk och är certifierad massage och spa terapeut. Jag erbjuder massage och spabehandlingar i Linköping och Kisa.


Detaljerad beskrivning
Jag heter Susanne Bramfalk och är certifierad massage och spa terapeut. Jag erbjuder massage och spabehandlingar i Linköping och Kisa. Jag har utbildat mig på Bergqvist massage och friskvårdsutbildningar och har även läst friskvård på Linnéuniversitetet i Kalmar.

Ett liv i balans är något de flesta vill uppnå, för att lyckas är det många faktorer som spelar in. Motion, fritidsintressen, goda matvanor och avslappning är några faktorer som har stor betydelse för vårt välbefinnande. Att ge kroppen den tid den behöver för återhämtning och avslappning är en bra investering i sig själv. För att lyckas är det viktigt att du hittar former som passar och motiverar just dig. Jag kan hjälpa dig en bit på vägen med avslappnande och behandlande massage eller när du vill unna dig en skön spabehandling.
Nyckelord:
Andningsmassage Kisa, Andningsmassage Linköping, Klassisk Massage Kisa, Klassisk Massage Linköping, Massage Kisa, Massage Linköping, Massagebehandling Kisa, Massagebehandling Linköping, Spabehandling Kisa, Spabehandling Linköping

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för Bramfalk Massage SPA Friskvård!

Dela erfarenheter!